Fysiotherapie HollandsKroon logo

Over ons

Een rijk verleden

Fysiotherapie Hollandskroon is een praktijk ontstaan uit twee praktijken. De locatie in Den Oever is ontstaan nadat Ton Bakker na ruim 40 jaar zijn fysiotherapiepraktijk heeft overgedragen aan Lars Zeeman. Jarenlang was de praktijk aan de NoordGesterweg 29 een begrip in Wieringen en het omliggende land. Sinds februari 2013 is de oude brandweergarage van Den Oever na verbouwing in gebruik als praktijkruimte. Sandy Wolterman is ook werkzaam op deze locatie.

Lars Zeeman werkte al ruim 8 jaar in de praktijk voor fysiotherapie in Middenmeer en was eigenaar van Fysio-Fitness Middenmeer. Per januari 2013 heeft hij zijn werkzaamheden verplaatst naar de Poststraat 12 in Middenmeer. Op deze locatie zijn ook Trea Vader en Sandy Wolterman werkzaam.

Meer dan alleen fysiotherapie

Lars Zeeman vormt samen met Sandy Wolterman, Dorien Wittink en Trea Vader het team van Fysiotherapie HollandsKroon. Voor diverse lichamelijke klachten en blessures zoals nek-schouderklachten, arbeidsgerelateerde klachten, etalagebenen en Parkinson kunt u terecht bij Fysiotherapie HollandsKroon. Sportfysiotherapie, manuele therapie Marsman, oedeemtherapie en dry needling zijn slechts enkele voorbeelden van de specialisaties en behandelingsvormen die Fysiotherapie HollandsKroon aanbiedt. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen wanneer u advies wilt over een behandeling of lichamelijke klacht.

Altijd in de buurt

Doordat we twee locaties hebben heeft u ruime keuze en beperken we de reisafstand. Momenteel hebben we locaties in:

Indien u niet zelf op één van de locaties kunt komen, is het ook mogelijk u thuis te bezoeken voor de behandeling van uw lichamelijke klacht.
Sluiting Fysiotherapie HollandsKroon

Per 03-05-2024 is de praktijk definitief gesloten. 

Om de website optimaal te laten functioneren worden er alleen analytics cookies gebruikt.